Időtényező

 2013.03.18. 20:53

Lora szép,értelmes kislány, pár nap különbség van közte és az én gyerekem között. Lehet, ezért is éreztem azt a furcsa elfogódottságot, amikor a frissen nyomtatott határozatot elvitték a nagymamájával. Olyan végtelen bizalom volt a szemében,amikor azt mondtam,senki nem viheti el a mamától, nem kell egy év alatt a nyolcadik helyre költöznie az anyjával, aki most éppen itthagyta egy szó nélkül, pár óra múlva egy kurta sms-sel letudni a történteket.

Mindig végtelenül feldühít, amikor felnőttek ( na ja, a születési idejük alapján azok, valójában éretlen, nem szülőnek való féliggyerekek) játszanak azok sorsával, akik rájuk vannak utalva,nem tudják megvédeni magukat.

A háromnapos hétvégén Lora ügyén agyaltam, aztán ma izzott a forródrót,délután 1/2 4-kor azért sikerült pontot tennünk a dolog végére, a felülvizsgálat meg már nem a mi dolgunk lesz.Mindenesetre kicseleztük a nehézkes adminisztrációs rendszert, de ha orrunkra koppintanak érte, egy percig sem bánom.

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyekosoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr775144173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása