Menekülés

 2012.03.03. 00:46

A  lépcsőházban zokogott, pedig tudta, hogy nem szabadna, ne ijessze meg jobban a gyerekeket, akik így is féltek. Egy darabig tűrte az ütéseket, ahogy máskor is, nyüszítve könyörgött, hogy a férje hagyja abba, persze eredménytelenül. Csak ütött, belemarkolt a hajába, és aztán, amikor jött a szokásos, megalázó többi kínzás, akkor már nem volt benne szikrányi erő sem.

Amikor a kisebbik gyerek félálomban belépett a szobába, Évának már csurgott a szája sarkán a vér. A gyerek álmos szeme a rémülettől tágra nyílt, mire az anyja rákiabált, menjen onnan. Közben felébredt a másik fiú is és már ketten remegtek összebújva a hálószoba ajtajában. Apjuk ekkor elvesztette a maradék eszét is és felemelt ököllel indult a gyerekek felé.

Éva másnap azt mondta, innen mintha egy filmet látott volna: megpróbálta lerántani a földre a férjét, a két fiút üvöltve zavarta ki a lépcsőházba és önként adta át magát a durva erőszaknak. Végtelennek tűnő idő elteltével a férje elaludt, Éva kitámolygott a folyosóra és átkarolta a gyerekeit. Elmondott magában egy imát, hogy az elhatározását végig tudja vinni és bement a lakásba. Lefektette a két kicsit és a sötét erkélyen állva számolta az órákat magában hajnalig.

Reggel a férje úgy ment el otthonról, mint máskor: jókedvűen, mosolygósan, amilyennek mások ismerték. Jóképű, intelligens férfi testében lakott a Dühöngő Szörnyeteg.

Éva két gyerekkel és két utazótáskával ballagott be hozzánk. Egy óra múlva a vonaton ültek, hogy eljussanak a Túlélés nevű állomásra.

 

Címkék: család erőszak verés

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyekosoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr614285489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.03.19. 07:24:22

ennél az csak a döbbenetesebb, amikor a nő nem fogja a gyereket meg a bőröndöt, mert függővé vált az erőszaktól... majdnem teljesen érthetetlen...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.03.19. 07:42:59

rengetegen élnek így, valóban teljes érzelmi függésben az agresszortól.:( És sokan azt várják, hogy valaki más majd lép helyettük, de ezt senki, sem családtag, sem barát, sem hivatásos segítő nem teheti meg helyettük. Bár, aki erre vár, az már döntött szerintem.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2012.03.31. 08:16:22

és az a legrosszab hogy adott rsetben apuci él tovább mintha mi sem történt volna. énúgy vállalnám hogy az ilyenekből embert faragok.
Mármint: késsel.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.03.31. 09:20:26

@Laci Today Magazin: de azért ne legyünk álszentek: rengeteg a gyermekbántalmazó nő és nem is olyan kevés a férjbántalmazó sem. Csak a pasik talán jobban szégyellik, ha életük párja meg-megrakja őket, ezért ritkább, hogy kiderül.
süti beállítások módosítása