csini

 2012.05.24. 08:38

 Andi barátnőm gondozottja egy ötven feletti agglegény volt, jellegzetes figura. Két fiútestvérével és elvált húgával, meg annak gyerekeivel élt együtt, nem mondhatni, hogy teljes harmóniában. Az egész családnak volt egy kis defektje, eltérő mértékben. J-nek magas volt az IQ-ja.. valaha. Aztán elitta felét-kétharmadát, annyi azért maradt neki, hogy egy szál sárgarépánál okosabb legyen, de nem sokkal.

Vastag, sokdioptriás szemüvege mögött megfejthetetlen tekintet rejtőzött, leépültsége és a valami furcsán sugárzó lappangó agresszivitása félelmet keltett, bennem legalábbis.

Nadrágja bokája fölött 10 centivel harangozott, hogy a kockás inget a hónalja alatt bele tudja tűrni a nadrág derekába.

Ha a gyerekem nagyon felrántja magán a nadrágot, mindig J. jut eszembe, akkor szólok a gyereknek: fiam, úgy nézel ki mint egy középsúlyos agglegény! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyekosoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr94543064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása